Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz Dave™ #25869 üzenetére

Ami giccses és harsány, az inkább a Plasma 4. A Plasma 5 pont a minimalista, letisztult flat dizájn. Ennyi erővel a Unity is inkább az előbbire hajaz dizájn terén...
    Illetve jól mondtad, hogy a fenti véleményed meg lehet érteni, de egyetérteni már nem muszáj vele. :N A MATE lehet kicsit puritán itt-ott, de szvsz egy Mint esetén jól néz ki. Az Ubuntu MATE meg főleg. A Mint Cinnamon meg még babább, nem mondanám, hogy "XP utánérzés" lenne, sőt az újabb rendszerekhez is idomul némileg. A GNOME 3 megint nagyon dizájnos, de nekem személy szerint totál nem áll kézre és így szinte alig használható.

"Ha a Unity-ben alulra teszed a tálcát, az gyakorlatilag olyan lesz, mint a Windows 7"

Szerintem meg egyáltalán nem. Kerestem a rendszerben a beállítást, de nem találtam GUI-n, így ezen cikk alapján csináltam [link]. Tehát csak terminálból lehet megoldani ezek szerint. Viszont elég furán (hülyén) néz ki így és mondhatni kényelmetlen. Aki W7 szerű megjelenést akar és használni is kb. úgy akarja, annak 100x inkább a (Mint) Cinnamon való. ;)

Új hozzászólás Aktív témák