Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fecus

őstag

válasz Syl #24475 üzenetére

Hahó!!

Jól összekavartátok.
    Ahogy a verzióból látszik (12.04) már 4. éve így bankolok nagy megelégedésemre. De a bank a napokban fejlesztette a felületet és egyik nap még ment, a másik nap meg kiírta hogy 9-nél nagyobb verzió kell. Azt is kiírták, hogy csak az én érdekemben fejlesztettek. :C A bankos felhasználó alatt nosza beléptem az adobe tesztoldalára és ki sem tudta írni milyen verziójú flash-t futtat a firefox.

A "normál" felhasználó alatt (természetesen sudo -s után),közben egy leírás alapján feltelepítettem a firefox alá a cromium legújabb flash verzióját. Nem a bank hanem az egyik online oktatási rendszer miatt ami csak a legújabb flash-t fogadja el. (ennyit arról hogy vége a flash-nek).

A kérdésem arra vonatkozott, hogy root-ként feltelepített flash mi a fenéért nem látszik az összes felhasználó firefoxában. Nem a /home alá mentek a fájlok hanem a /opt és /usr alá.

Nem kérek wint. Amúgy van virtualboxban xp, win7, win8.1, win10. Általában a win7-et használom, de lehet átállok a 10-re ha nem veti el magát sokszor.

• ubyegon2

félisten

válasz Syl #24475 üzenetére

A firefoxban ki is írja a tesztoldal: You have version 20,0,0,286 installed.
    Van egy másik felhasználóm, amin csak bankolok. A netes bankfelületet nem tudom használni, mert kiírja, hogy 9-esnél magasabb verziójú flash kell neki.

Nekem ez gyanús, Linuxon FF-ban 20-as verzió, de minek a verziója?

Vegyük úgy, hogy csak nekem volt mindig szerencsém a netbankolással Linux alatt.

Legjobb ha áttolom a biciklit a read-only sávba...

Érdekes, általában én szoktam felkapni a vizet, ne vedd ezt véresen komolyan! Mindenben egyet kéne mindenkinek érteni? Az lenne csak az ideális, de ezt inkább a minielnökünk erőlteti, ne légy te is olyan.

Higgadalom! legalább egy hétig nem reagálok, ha hülyeséget írsz, -deal?

Új hozzászólás Aktív témák