- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
szundybence
aktív tag
válasz
voyager4.4 #19108 üzenetére
Szerintem meg vígan elvan rajta.
-
N0zer0
senior tag
válasz
voyager4.4 #19108 üzenetére
Szerintem is sok egy olyan gépnek az Xfce, de az úgyis kiderül. Ki kell próbálni, nincs veszíteni való. Egy ilyen gépen legfőképp a 16 gigás Flash meghajtó és a Videó Karcsi a szűk keresztmetszet. Persze, némileg a proci és a RAM is, de az már nem húz vissza annyira. Ha ilyen gépem lenne, akkor mindenképp arcsot tennék rá ópnbakszal, de non linuxernek nem merem nyugodt szívvel ajánlani.
Mondjuk ilyen kék luficetek valami tilingos WM-et tennének fel az Archra vagy az LFS-re, vagy még azt sem, használnák konzolból, meg LAN-on csatlakoznának hozzá SSH-val.
Decepticon kolléga meg csak tervezné, hogy Archot tesz fel rá, de soha nem jutna el odáig
Jó, de nem cikizem, én is hasonló cipőben járok. Elvileg a jövő héten kötnek be rendes netet, akkor két ünnep között én is telepítek Archot, mert már 4 hónapja napirenden van, csak sose jutottam oda net- és időhiány miatt. A telepítés biztosan menni fog, de félek, hogy telepítés után is sok lesz vele a szopás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- RAM topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest