Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz lionhearted #16810 üzenetére
Jobb lett volna, ha maradsz az ígéretednél és ignorálsz, mert kissé zagyvaság halmazra emlékeztet, amit írsz, de én inkább kiszállnék ebből, mert értelmetlen és meddő vitának tűnik.
Javallanám, hogy olvasd el (#16808) Shrike7973 hsz- ét, egy Ubuntusnak csak hiszel!?
zanzásítom:
"Én magamat Ubuntu-snak tekintem, 10.04 óta azt használok."
"Azonban jelenleg, bár utálom, mégis az összes gépemen (2 notebook, egy netbook) Linux Mint 17 van."
(#16807) EarL 007
(#16813) bob.zxr
Max respect, de nekem nem volt célom semmit bizonygatni, egyszerűen csak a felmerült problémákra szerettem volna választ kapni, kaptam is egyébként a legzűrösebbre és a hülye irónikus stílusomban megnyilvánultam, de attól még azok tények maradnak, hogy az Ubisoknak fájtak! Az Ubi és a MINT is olyan amilyen, különösebben nem érdekel az Ubi, de mint a MINT szüléje mégis csak érdekelnek a felmerülő problémák. Nem kell ezt ennyire puskaporosra hangolni.[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest