Hirdetés
Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
sziasztok
megtudná nekem valaki mondani, hogy ezen a videón is látható képernyő csíkozás mitől van?
nálam is ugyan ezt produkálja ugyan ez a lap
-
Sh4rKy
senior tag
jogos, de ha nem tévedek az ultimate ubuntu csak abban különbözik egy alap ubuntu 7.10-től, hogy egy rakás dolog van benne előre telepítve... és nekem az a fő bajom, hogy egyáltalán nem találtam 7.10-eshez teljes értékű Wubit... na de mind1, szerintem mindjárt kiírom egy DVD-re ezt az egész Ubuntut aztán felrakom... lesz ami lesz....

-
Sh4rKy
senior tag
sajnos nem, mert elkezdi ellenőrizni az image fájlt... na mind1, segítségeket várok...

még egy kérdés mellé:
ha kiírom és csinálok neki egy partíciót külön, a vista mellé (azaz levágnék a teljes partícióbol egy 10-15 gigás szeletet), és a későbbiekben megunnám, majd törölném a rendszert, a partíciót bármilyen hülye partition magic és hasonló program nélkül visszatudom csatolni és újra egy partícióként használhatom?

remélem nem fogalmaztam érthetetlenül
-
Sh4rKy
senior tag
közben rájöttem, hogy a Wubi a "hibás", mert nem voltak a képesek a fejlesztők folyamatosan továbbfejleszteni a programot, hanem mindig az adott verzióhoz létezett csak a Wubi... ez szerintem elég nagy hiba, inkább lenne egy 10 megás telepítő és kiválaszthatnánk hogy meiket akarjuk használni...
na mind1, most egy 7.10-es alapúból csak alpha áll rendelkezésre, kicsit átneveztem ezt azt majd mindjárt kiderül, hogy működik e a dolog

-
Sh4rKy
senior tag
hali mindenki
szeretnék érdeklődni egy kicsit Wubival kapcsolatban
letöltöttem az ubuntu ultimate 1.7 -es verzióját, mely még Gutsy Gibson alapú
na most a kérdésem, hogy Wubival hogy a fészkes fenébe tudnám én ezt feltelepíteni?
akár hogy próbálom nem megy... VMware és társai meg lassúak, és nem használják ki a gépemet rendesen... videókártya használata pl. esélytelen...
szóval ez az ami engem érdekelne... Válaszokat előre is köszönöm...
üdv
Sharky
Aktív témák
- Iqos cigaretta
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EA Sports WRC '23
- One mobilszolgáltatások
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest