Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
szia
köszi a tippet, kipróbáltam, meg is maradtak a beállítások, de a rendszer használhatatlanul lassú lett - alig bírtam magam visszaküzdeni ide a fórumba, minden szörnyen lassú. Nem tudom, mi lehet a baj, most raktam újra az Ubit, mega compizt, nem tudom, mit kellene máshogy csinálnom, a gép is ugyanaz, szóval passz. Most vettem észre, hogy az óra/dátum beállításaim sem maradnak meg, ez így elég gáz.. Re-install esetleg?
-
sasa134
addikt
sziasztok,
adott Karmic Koala + compiz. Minden újraindulás után a desktop appearance preferences visszamegy alapra (tehát nem marad extrán), és a Compiz beállításai sem maradnak meg (3D desktop cube stb). Tud valaki tippet adni, mitől ???
-
sasa134
addikt
sziasztok,
Ti milyen mp3 playert javasolnátok Ubuntu alá? most Audacious van fent, de nem vagyok elájjulva (pl csak a számok címét írja ki, előadót nem stb).
köszi -
sasa134
addikt
sziasztok,
kezdő ubuntus vagyok, és lenne egy kérdésem. próbáltam neten utánanézni, kerestem youtube-on, itt is, sok helyen, de nem találom a választ. szóval a kérdés az, hogyan lehet az asztal aljára "vistás" shortcut-okat létrehozni? Mozilla, vinyók, mp3 lejátszó, MSN, stb ezeknek kellene, hogy csak egy klikk legyen az indítás.
Compiz fentvan, ha esetleg abban kell beállítani. vagy ehhez egy külön plugin kell? köszönöm előre is...
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest