- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- LG LCD és LED TV-k
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
Aktív témák
-
Stoner
csendes tag
Sziasztok!
Újonc linuxosként nagyon alap kérdésem/problémám lenne, de remélem valaki hajlandó segíteni és nem csak a "használd a keresőt, paraszt!" kommentek számát fogom gerjeszteni.
Adott egy gép (celeron 2,6ghz, 1,5GB DDR, Geforce 6200) és egy frissen telepített Ubuntu 11.10. A gond, hogy iszonyat lassú a grafikus felület, mintha egyáltalán nem lenne hardves gyorsítás. Az opengl 3d-ben szerintem működik, legalábbis a Globs több száz fps-t dobott, de 2D-ben tetűlassú az egész. Nvidia meghajtó elvileg telepítve/aktiválva, legalábbis az Nvidia x Server settingset el tudom érni (driver version 280.13) és korrekten kiírja a GPU adatait. Próbáltam Unity 2D-vel és Gnome classic felülettel is, de ugyanaz. Youtube 360p videók ablakban is akadoznak, fullscreen-ben meg képregény. Firefox scroll is nagyon lassú, ablakok rendezgetése a desktopon szintén. Milyen lépést hagytam ki? Gondolom egy ilyen nem túl izmos konfigon is azért elfogadhatóan kéne mennie. Előre is köszi minden tanácsot!
Aktív témák
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest