Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
VIC20
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Bocs, legközelebb az általad javasolt módot próbálom.
Akkor kapcsoljak ki pár effektust?
-
VIC20
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, más találkozott-e már ezzel a jelenséggel Ubuntu 9.1 alatt:
Félek, hogy nem tudom pontosan megfogalmazni. Szóval úgy tűnik, hogy van valamiféle háttérkép, ami mindenütt ott van. Olyan, mintha elkezdenék egy papírra egymást metsző ellipszisforma vonalakat firkálni. Ez jelenik meg egy pillanatra a legördülő menüknél, ahogy előtűnnek. Ez még nem lenne zavaró. De a Compiz kocka forgatásakor már nagyon zavaró tud lenni. Ha ugyanis egy kicsit átlátszóra állítom, akkor azonnal megjelenik azokon a részeken, amelyeket nem takar ablak.
Nem tudja valaki megmondani, hogy ez micsoda, hol találom meg, illetve hogy írthatom ki. (Vagy legalábbis hogy tudok képernyőképet készíteni róla, mert nem biztos, hogy érthető volt, amit itt összehordtam...)
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs