Hirdetés
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Nem vagyok nagy linuxos, de nekem akkor nem mountolja az ntfs particiót, ha winből "durván" lépek ki, szóval megszakítom az áramellátást, és utána indítom az ubuntut akkor én kapok egy üzenetet, hogy nem sikerült csatlakoztatni, próbálja meg winből normálisan eltávolítani az eszközt. USB rackben van a ntfs vinyó, ha ez számít.
-
Üdv!
Volna egy kis problémám, fagyogat egy 7.04 es ubunutu. A gép amin van egy FuSi A3667g, (egymagos turion, ati x700) szerintem elég véletleszerűen dobálja el magát és mióta fent van azóta jellemző is. Csinálok vmit, pl egy téma színét állítom vagy csak simán másik ablakot választok és kész a fagyi, ha ment zene akkor az még szól egy darabig vagy elhallgat és a kép is elsötétül, nem reagál semmire sem. Van hogy egy nap alatt többször megcsinálja, van olyan is, hogy 2 napig semmi. A régebbi kernellel is csinálta.
Amik fent vannak: ndiswrapper, wifiradar, compiz, audacious, ntfs konfigolo nem tudom a nevét
Amik fent voltak, de már nincsenek: beryl, xmms player, amarok
Ez a lista nem teljes, ennyi rémlik.
Aktív témák
- VR topik
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PC Game Pass
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest