Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Nem vagyok nagy linuxos, de nekem akkor nem mountolja az ntfs particiót, ha winből "durván" lépek ki, szóval megszakítom az áramellátást, és utána indítom az ubuntut akkor én kapok egy üzenetet, hogy nem sikerült csatlakoztatni, próbálja meg winből normálisan eltávolítani az eszközt. USB rackben van a ntfs vinyó, ha ez számít.
-
Üdv!
Volna egy kis problémám, fagyogat egy 7.04 es ubunutu. A gép amin van egy FuSi A3667g, (egymagos turion, ati x700) szerintem elég véletleszerűen dobálja el magát és mióta fent van azóta jellemző is. Csinálok vmit, pl egy téma színét állítom vagy csak simán másik ablakot választok és kész a fagyi, ha ment zene akkor az még szól egy darabig vagy elhallgat és a kép is elsötétül, nem reagál semmire sem. Van hogy egy nap alatt többször megcsinálja, van olyan is, hogy 2 napig semmi. A régebbi kernellel is csinálta.
Amik fent vannak: ndiswrapper, wifiradar, compiz, audacious, ntfs konfigolo nem tudom a nevét
Amik fent voltak, de már nincsenek: beryl, xmms player, amarok
Ez a lista nem teljes, ennyi rémlik.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest