Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Aktív témák
-
Realradical
őstag
Üdv!
Két nagy kérdésem lenne, hátha valamelyik guru tud nekem segíteni.

1. Wine-al emulált World of Warcraftot ha leteszek taskra és aztán visszaveszem, akkor ott marad az alsó és a fölső gnome panel. Lehet ezzel valamit kezdeni? A panelek beállításait buheráltam már, de ha hideolom akkor meg megjelenik mikor leteszem és ha visszaveszem a wowot az üres rész marad ott (ergó a desktopnak a része).
2. Ugyanez a helyzet, wine/wow (bár ez bármelyik játékra elmondható). Nincs hardver kurzorom. Azt megemésztettem, hogy 15 fps-el gyárilag kevesebb van játék közben linuxról, de ha olyan részre keveredek ahol több objektumot kell tölteni az egerem behal és lagolni kezd.
Van ezekre megoldás?
Vagy go install win és játsz az alól az noob?
-
Realradical
őstag
Üdv! Tippet szeretnék kérni. Adott egy ubuntu 7.10.0 OS-es gép. Ezen van nekem egy vnc telepítve, hogy bármikor el tudjam érni akár windows alól is. Viszont ha nincs bejelentkezve egy felhasználó sem a gépre a VNC nem hajlandó csatlakzoni a géphez. (win alatt működik bejelentkezés nélkül is) Ez normális? Tudok valamit átkonfigurálni, vagy netán van valami más távoli kliens amit jobb használni linux alatt?
Eddig képernyőkímélő jelszóval oldottam meg a dolgot, de ha újraindul a gép és nem vagyok helyszínen kint benne vagyok a slamasztikában.(bill/egér sincs a géphez csatlakoztatva ez csak fájlszerverként működik)
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Arc Raiders
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- SONY LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Végre tudjuk, hogy mikor jön a Gothic Remake
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest