Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
azt pontosan hogyan kell beállítani, hogy az internetre ( DSL) bekapcsolás után automatikusan csatlakozzon, ne nekem kelljen rábökni?
-
Magnum_
nagyúr
sziaszok!
anyám gépére (dell d520, tehát nem új), melyik Ubit érdemes letölteni?
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok. szeretnék barátnőmnek egy ilyen netbugot, ha nem válna be a meego, akkor ubi netbook remix menne rá. Az telepítve mekkora helyet foglal?
ill. fontos lenne, hogy java programok (Apeh bevallások) menjenek rajta.előre is köszi.
-
Magnum_
nagyúr
az mi az istentől van, hogy nagy nehezen, ha kedve van, bebootol a linux de mintha minimum alá lenne véve a képernyő fényereje, de ha nagy nehezen megtalálom, ahol lehet állitani, ott azt jelzi, hogy maxon van... ötlet van?

-
Magnum_
nagyúr
válasz
body007
üzenetére
2.6.35-24 van fenn, de miért nem bootol? ujraindtom és csak feketeség... ja meg választani kell, ubuntu-ubuntu recovery mode, memory test, memory test (serial console), kiválasztom a legelsőt és nem bootol... mitől van ez?
ujrainditottam, kb 17x-re, és most bootolt. mitől van ez? de bejelntkezni már ne tudok, egér halott.
ujrainditottam megint, most mindendéle szinekben ugrál a képernyö.
-
Magnum_
nagyúr
-
-
Magnum_
nagyúr
az ubuntu támogatja a trimet? vettem SSD-t és azt tolnék fel

-
Magnum_
nagyúr
ok, szuperek vagytok, nagyon köszönöm a segítséget!!!!

hálásan köszi!
-
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok. ubuntut tettem fel egy dell d420-ra. wifi nem megy. hogyan lehet megcsinálni?
előre is köszönöm
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! itt van már a telepitö CD-m, csinálok neki egy particiot, és a hétvégén szerintem nekiállok az Ubuntunak. remélem gyorsan át tudok állni rá...
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! nagyon elegem lett a winfosbol, és egy live CD-n láttam a Hardy heron-t, szeretnék rá váltani, csak azt halottam többhelyröl, hogy nem tudták belőni a wifit alatta, egyébként jo cucc. igazábol full zöldfülü vagyok, de a winnyoznál minden jobb lenne. van valahol egy leirás, ami szájbarágosan mutatja a teendöket, föleg ezt a wifi dolgot, hogy lehessen használni? köszönöm
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Óra topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest