Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
ther
aktív tag
Fel van rakva az összes csomag, ami kell, de valamiért a GKrellM setupban inaktív az összes hőmérsékelettel kapcsolatos beállítás. a GkrellM külön igényli az lm-sensors beállítását, vagy ezt el tudja végezni maga is? Igazából nekem csak a CPU + esetleg HD tempre lenne szükségem, ha van erre másféle megoldás is, azt is szívesen fogadnám.
-
-
ther
aktív tag
Üdv!
Kérdésem lenne, hogy ha Wubival telepítettem az Ubuntumat Windowson belülre, akkor valahogy el tudom-e érni azt a meghajtót, amire telepítettem? A másik partíciót gond nélkül látja, de ahova raktam, ott is vannak fileok, amiket jó lenne Ubuntuból elérni.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, az ínaktív részek aktiválódtak.