Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
attrax
aktív tag
mi az a winetrick és hogy kell használni?
Valakinek van múltja Reason 4.0 futtatásban ubi alatt? A wine nem indítja.
-
attrax
aktív tag
A vlc playa szaggat wmv-vel (szétesik a kép)valamint a mediaplayer is belassul ez miért van?Mert wmv?
Viszont észrevettem egy jópofa dolgot.Az asztalra kihúzott mp3 track fölé vitt egér után elindul a lejátszás
-
attrax
aktív tag
Kezdem nem érteni az Ubit.Az mp3 lejátszással gondok vannak.Már a 4. program bénázik.Először az auda fagyott ki aztán a qmmp és most az exaile is ami tegnap még működött de ma nem szólalt meg. A filelistát miért nem állítja vissza???és hogy lehet betölteni ha elmentettem?
A cd író progi nem működik(nem lehet betallózni a meghajtókat csak a rootot.A wine nem indít el sok win-es programot.Ez így nem stabil!Most is win7-ben vagyok.Nagy kár... -
attrax
aktív tag
egyszerűen nem találok olyan mediaplayert aminek a tracklistájából ki tudok húzni trackeket az asztalra(kedvencek).Csak wine?
-
attrax
aktív tag
Tegnap 2X kifagyott a gép.És az audacious pörgette a tracklistet le/fel (980 track) ma pedig az openoffice pörgetett egy 5 lapos dokut le és fel mintha megbolondult volna. A kép meg le/fel sötétült világosodott.Ez kb 1 percig tartott.Mi lehet?
És még 1 kérdés: melyik torrent klienst?
Aktív témák
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest