Aktív témák
-
dcsabesz
tag
Hali!
Készítettem egy rendszermentést, majd kipróbáltam az Xorg frissítését. Gép újraindít és sajnos sötét képernyő fogad. A háttérben elvileg minden Ok, mert a bejelentkezési szignált lejátsz csak nincs kép. Tehát így a mentett állapotot sem tudom visszaállítani, mert nem látom, hogy mit csiálok. Nos, mit csináljak!?
Póbáltam egy live rendszert elindítani, de az sajna nem látja a telepített programokat. -
Geller72
veterán
Az érdekes, hogy 10.04 LTS-en nekem itthon kiválóan megy a wifi. De pl Lubuntu 11.04 alatt megy ugyan, de valami ritka lassú. Annyira, hogy frissíteni sem tudok. Próbából felraktam más OS-t ugyanerre a gépre, és hibátlanul működik a wifi része. Ezt most konkrétan én sem tudom hova tenni.
-
-
n0_gAboR
őstag
Jaa...
System > Preferences > Appearance > Theme
Itt katt a 'Customize' gombra majd az 'Icons' fulre.
Itt tudsz ikontémár választani.Ha ujat akarsz feltenni, akkor tolts le egyet a www.gnome-look.org-ról, majd tömörítsd ki és a könyvtárat tedd be a '.icons' rejtett mappába a home könyvtáradba. Ezután már választható lesz, hogyha jól csináltad.
Ugyanígy kell eljárni a GTK és a Metacity témákkal is, csak azokat a '.themes' mappába kell tenni.
Rejtett mappák mutatását a filekezelő View menupontjaban tudod bekapcsolni.
Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged