Hirdetés
Aktív témák
-
dcsabesz
tag
Hali!
Készítettem egy rendszermentést, majd kipróbáltam az Xorg frissítését. Gép újraindít és sajnos sötét képernyő fogad. A háttérben elvileg minden Ok, mert a bejelentkezési szignált lejátsz csak nincs kép. Tehát így a mentett állapotot sem tudom visszaállítani, mert nem látom, hogy mit csiálok. Nos, mit csináljak!?

Póbáltam egy live rendszert elindítani, de az sajna nem látja a telepített programokat. -
Geller72
veterán
Az érdekes, hogy 10.04 LTS-en nekem itthon kiválóan megy a wifi. De pl Lubuntu 11.04 alatt megy ugyan, de valami ritka lassú. Annyira, hogy frissíteni sem tudok. Próbából felraktam más OS-t ugyanerre a gépre, és hibátlanul működik a wifi része. Ezt most konkrétan én sem tudom hova tenni.
-
-
n0_gAboR
őstag
Jaa...
System > Preferences > Appearance > Theme
Itt katt a 'Customize' gombra majd az 'Icons' fulre.
Itt tudsz ikontémár választani.Ha ujat akarsz feltenni, akkor tolts le egyet a www.gnome-look.org-ról, majd tömörítsd ki és a könyvtárat tedd be a '.icons' rejtett mappába a home könyvtáradba. Ezután már választható lesz, hogyha jól csináltad.
Ugyanígy kell eljárni a GTK és a Metacity témákkal is, csak azokat a '.themes' mappába kell tenni.
Rejtett mappák mutatását a filekezelő View menupontjaban tudod bekapcsolni.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- OLED TV topic
- VGA kibeszélő offtopik
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgatós találkozó
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.