Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
fatal`
titán
-
Hovi
aktív tag
válasz
Dluinet
üzenetére
Ezeket majd vitasd meg a Gizike egységsugarú titkárnővel is.

De, halottam a PDF-ről. Ha nyomtatni kell (csak) sokszor exportálom is PDF-be a doksikat. De amint előttem is említették: szerkesztés???
Nem engem kell meggyőznötök. Szeretem, s használom is a Linuxos dolgokat. De ugye az embernek van munkahelye is. Ott meg tetszik/nem tetszik, Microsoft Windows és Office van.
Ez van! -
fatal`
titán
válasz
Dluinet
üzenetére
"Word doksi win és win gép között sem jelenik meg egyformán."
Már miért ne jelennének meg egyformán

PDF-ről nálatok még nem hallottak?
PDF neked szerkeszthető? Minek vennének ahhoz külön szoftvert, ami ráadásul sokkal drágább?
Meg szerinted excel táblákat is PDFben kellene szerkeszteni?

-
Hovi
aktív tag
válasz
Dluinet
üzenetére
A munkámból kifolyólag nagyon sok Excel táblával dolgozom. Sajnos messze nem úgy jelennek meg pl Libre Office alatt mint Office 2010 alatt. Ezzel még ki is békülnék, de ha én belementek egy ilyen táblába, akkor visszaküldve a Windows-os gépen már megint nem úgy jelenik meg sok dolog ahogyan kellene. Ez az egyik. A másik: sok tábla tartalmaz különféle makrókat, kisebb-nagyobb VB szkripteket. Ezekkel végképp nem tud mit kezdeni se az Open sem a Libre office.
Sajnos ugyanez elmondható a Word-ről is. Adott egy doksi Microsoft Word-ben, majd benyitom Libre alatt, már nem ugyanaz. Nyomtatva meg pláne nem. Pedig telepítve vannak a Win fontok is. Ha szerkesztek vele, s a végeredmény jól néz ki, s elmentem Libre alatt doc formátumba melóba már megint nem azt kapom, a nyomtatásról meg jobb nem is beszélni. Mivel nem én döntök róla, hogy melóban milyen Office legyen, így más nem marad. Használnom kell.
Eddig wine alól ment az Office 2003, most próbáltam az Office 2010-et. Teljes kudarc.
Most a 2007 elindul, de kifagy.
-
aag
őstag
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Filmgyűjtés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem arra van kitalálva. Ha nem Word 97-ben nyitod meg a 2010ben mentett dokumentumot akkor ugyanúgy fog kinézni.