Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
én is megkínlódtam vele... a túloldalról kezdtem neki: apt-get remove kdebase-bin. ezután ez szépen húzott minden függőséget magával. ha a libeket nem szedte volna, akkor még azokat is.
dpkg -l | grep kde | grep ^ii
ezzel meg megtalálod, hogy mi maradt még a kde-s cuccokból.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Hát az eltávolítás az így nem fog menni, mivel a kubuntu-desktop függőségei az összes kubuntus csomag, viszont fordítva nincs így. Egyenként kell leszedni a csomagokat, ami elég szopó lehet ha nem tudod hogy mi micsoda.
Dehát aki igy belepiszkál, az értse is hogy mit csinál nem?
Neten talaltam 1-2 scriptet ami csinal vmi hasonlot, Pythonba vannak irva...en nem nyulnek a helyetbe hozza, csakha vagod a Python nyelvet.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest