- Plazma TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Tápos kibeszélő offtopik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Végülis igazad van,
de majd csiszolnak rajta. Nem tudom miért, de egyébként nekem is szimpatikusabb a Gnome. A KDE-n az Oxygen téma sötét verzióban viszont ütős - vagy végülis bármelyik rendszerer bárhogy kinézhet a GUI?
Monnyuk a legkirályabb valami ultraminimalista dizájn lenne, mint pl. a Cinerella egyik témája... :
A letölthető témák (pl. gnome-look.org) amúgy mennyire teljesek és "megbízhatók"? Bocs a sok láma kérdésért... -
Nkboy
senior tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Az valahogy nekem sem jött be. Majd még finomitják.

Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de majd csiszolnak rajta. Nem tudom miért, de egyébként nekem is szimpatikusabb a Gnome. A KDE-n az Oxygen téma sötét verzióban viszont ütős - vagy végülis bármelyik rendszerer bárhogy kinézhet a GUI?