Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
barack21
üzenetére
Ubuntu: classic dekstop-pal leginkább
Kubuntu: itt az kvidia kari eléggé szűk keresztmetszet (szvsz az ubuntus kde tákolmány, de sokan be vannak tőle ájulva)
Xubuntu, lubuntu: ha nem zavar ha néha kicsit win98-feeling, akkor leginkább ez.A játékokkal nem bátorítalak, natívak persze mennek, a winesek meg max wine alatt ha sikerül belőni, akkor jó. CD/DVD írásra van azért pár alkalmazás (brasero/k3b) de ha nagyon finnyás vagy, akkor van nero linux pénzért
-
mzx
senior tag
válasz
barack21
üzenetére
Simán megy az ubuntu a te konfigodon.
(Xubit, Lubi nem szükséges.) Nekem összehasonlíthatatlanul lassabb gépem van, amin a Lubuntu fut épp csak használhatóan, a többi meg mégdöcögősebb. 
Az Ubuntu-nak a Gnome felülete ráadásul grafikailag egyértelműen szebb, mint az elmosódott Lubuntué (LXDE felület).
Az XP grafikai megjelenítése, ránézésre, számomra az XP-é és az Ubuntué közötti, az ubié a legszebb e 3 közül, talán.
Sorry mindenkitől, ha szemmértékem tévedett volna._SZERK.:valaki a wine-t is ajánlja, igen, nálam is nyerő (Lubuntuzom, tehát elvileg Ubuntun is mennie kell, sokak szerint is), sok minden szépen fut, kvázi xp "emu" (tudom, elvileg pontatlan kifejezés rá az emulátor, de ilyesmi).
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
barack21
üzenetére
vlc,chrome megvan natív linuxos verzióban is, tcm-nek rengeteg alternatívája van, ahogy filmnézésre és zenehallgatásra is akad bőven program. szerintem ez igaz a zeneszerkesztő és vágó programokra. torrentkliensből is van választék.
A helyedben az Ubuntuval vagy a Kubuntuval kezdeném az ismerkedést.
Aktív témák
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Foxpost
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(Xubit, Lubi nem szükséges.) Nekem összehasonlíthatatlanul lassabb gépem van, amin a Lubuntu fut épp csak használhatóan, a többi meg mégdöcögősebb.