Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
Aktív témák
-
dcsabesz
tag
válasz
floatr
üzenetére
Üdv!
Először is köszönöm a sok segítőkész hozzászólást.
Aztán most sorra veszem a dolgokat:hallari:a rendszerfigyelőt nem tudom átállítani minden folyamat nézetre (nem tudom választani), az indítópultban két dolog volt,(login sound és Caribou) azokat kiszedtem.
rynar: ki fogom próbálni a Lubuntut, azt hiszem. A kérdésem az volna, hogy az "xserver-xorg-input-acecad" nevű csomagot? Mert csak e miatt váltottam 10.04-ről.
floart: beütöttem a parancsot és már kb 10 perce midenféle dolgot listáz a képernyőre. Ez mit jelent? Hadjam végigfutni?
benzol: köszi a tippet, azt is ki fogom próbálni, ezt nem is tudtam.
Nowhermann: a tábla pontos típusa Acecat Flair USB 5"x4", és pont e miatt van ez a kalamajka. Mert a 10.04 alatt nem műnködött rendesen, a 11.10 alatt viszont alapból minden hibátlan, viszont maga a rendszer egy fos a gépemen. Sakk-Matt.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs