Hirdetés
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Inkább a cedega segítségével, de igen.sokan cod2-znek is, igaz ugy tudom h az fut nativan is valami szkript segítségével.a wine-vel inkább programokat célszerű futtatni, nekem pölö az utorrent megy benne.cedegával meg ra2-zök, de mivel nekem nincs normális vga driverem, mert a vga karimhoz nem adtak ki mert nem mai darab, ezért nem olyan élvezetes vele mint win alól.ha cedegában kell kis segítség, privizz rám vagy msnre vegyél fel.
Tv ha már nincsen szükséged a letöltött csomagokra amik a rendszert terhelik, akkor konzolba ird be: sudo apt-get autoclean ez "Törli a régi letöltött archív fájlokat"
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hyundai, Kia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Villanyszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest