Hirdetés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- OLED TV topic
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
- XMLTV EPG letöltő progi
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Monitor hiba topik
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Inkább a cedega segítségével, de igen.sokan cod2-znek is, igaz ugy tudom h az fut nativan is valami szkript segítségével.a wine-vel inkább programokat célszerű futtatni, nekem pölö az utorrent megy benne.cedegával meg ra2-zök, de mivel nekem nincs normális vga driverem, mert a vga karimhoz nem adtak ki mert nem mai darab, ezért nem olyan élvezetes vele mint win alól.ha cedegában kell kis segítség, privizz rám vagy msnre vegyél fel.
Tv ha már nincsen szükséged a letöltött csomagokra amik a rendszert terhelik, akkor konzolba ird be: sudo apt-get autoclean ez "Törli a régi letöltött archív fájlokat"
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- LEGO klub
- sziku69: Szólánc.
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest