Hirdetés
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
Aktív témák
-
tropico
tag
válasz
vilmaboy
üzenetére
Na megnéztem ennek az FS Amilo l7320 laptopnak a tulajdonságait. Hát ez a VIA PN800 vga nem egy értelmes dolog. 64 MB memória nem sok, de elvileg elég egy minimal ablakkezelő használatához. A laptopban elvileg 512MB DDR (400Mhz) ram van ebből még a vga 64MB-ja lejön és a többit használja maga az oprendszer 448MB-ot. Tehát ha jól számoltam ennyiből kell gazdálkodnia az oprendszernek.
Ehhez a géphez én a Crunchbang vagy a Puppy
javasolnám, de ha mindenáron valami nagyobb kell akkor előtte egy memóriabővítés min. 1G-re. Ubuntu és társai 1Gb-tól érzik jól magukat. Az ubuntu.hu keresőjébe beírod a laptopod tipusát elég sok solgot találsz róla. -
bobalazs
nagyúr
válasz
vilmaboy
üzenetére
Laptopon nálam is openchrome van. xorg.conf -ot mig nem konfiguráltam nekem még egerem sem volt, csak vesa módban. A helyzet az hogy a viások nem tették nyilvánossá a driver forráskódját, ezért nem is tudtak teljesen fejleszteni rá. amd-nvidia-intel átlalában problémamentesebb.
-
válasz
vilmaboy
üzenetére
Intel chipseten azért jobb, az én Fujitsumban az van...
De amúgy Via-ra is tuti fel lehet tenni, mert sokan használják, csak mókolni kell.
Különben ha egyszer összeraktad, akkor már nem lesz vele gondod.(Az öreg (10 éves) HP laptopomban is S3 Savage IX kártya van, csak az még a VIA-s felvásárás előtti, azon csont nélkül megy az Lubuntu.)
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Fejcserés támadás: gyártói szabadság 3D-ben nyomtatva
- Fejhallgatós találkozó
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-1500Ft
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ehhez a géphez én a
javasolnám, de ha mindenáron valami nagyobb kell akkor előtte egy memóriabővítés min. 1G-re. Ubuntu és társai 1Gb-tól érzik jól magukat. Az ubuntu.hu keresőjébe beírod a laptopod tipusát elég sok solgot találsz róla.