Hirdetés
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
qamu74
üzenetére
Abban nem csak stereo hangsáv van?
#41259: Elvileg stereonak mutatja a beállítást ez a phonon vagy mi a szösz, mivel csak két hangszórót mutat.
Egyébként sajna passzolok, mivel kubuntuban már nem vagyok otthon, talán 8.10 volt az utolsó, amit még aktívan használtam, azóta ubuntu (gnome) van.
keresgélj és nézegesd azokat az oldalakat, fórumokat, ahol a kde hangbeállításairól van szó.
Soxerencsét.
-
válasz
qamu74
üzenetére
Nemtom, esetleg van benne sztereo hangsáv, akkor lehet ilyen.
Milyen hangsávokat jelez a lejátszó?@nova96 : A legtöbb lejátszó tud képet menteni videóból. A netre nem tudom, pl. más oprendszerrel is csinálja? Másik gépről is, ugyanaz a kapcsolat?
Azt kéne kiszűrni, hogy minek van baja. Pl. a gépeden a hálókártya, az oprendszer, vagy mondjuk a routered melegszik túl?@fradi81 : Hát amióta 11.10 van, nekem az egész mixer 3 csúszka. Kimenet, bemenet, rendszerhangok.
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi