- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
-
mzx
senior tag
Letöltöttem a FF 7.0.1 -t, el is indult bár, terminálból, de a köv. hibaüzenettel indult:
WARNING: Application calling GLX 1.3 function "glXCreatePixmap" when GLX 1.3 is not supported! This is an application bug!
failed to create drawable
Attempting to load the system libmoonEkkor kijelezte, hogy nem kompatibilis a kiegészítő a jelen verzióval (nem tudom , milyen kieg-re gondol, a fent levő FF 3.6 -osom teljesen szűz, frissen telepített), majd rákeresett, van-e kompatibilis új verzió a kieg-ről, nem talált, majd sikeresen elindult. Van miért aggódnom ezek után? (Leszámítva azt ,ha összeakadnak a profilok.)
- MÉG VALAMI:
Apropó, az normális, hogy ha a azt a terminál ablakot kikapcsolom, ahonnan indítottam a FF -t, akkor a FF is kilép? Ugyanis ezt tette. -
mzx
senior tag
Ha így indítom majd a FF 7.1 -t, nem fog ütközni a már fent levő 3.6 -ossal, tehát utóbbit nem muszáj uninstallálnom? Jó lenne, ha nem okozna gondot, mivel régi, lassú gépem van, 20 percig telepítette a FF 3.6 -t.
Jelzem ismét, a fő célom mindevvel: youtube videókat nézni oly módon, hogy a flash -es alkalmazások mellőzve legyenek (adobe flash player, stb), mivel azok a régi, lassú gépemen hibásan, vagy sehogyan sem játszák le a youtube videókat. Szóval bármi más megoldás is érdekel engem erre, mint a minitube, vagy mint a FF 7.1. (De persze megpróbálhatom a FF 7.1 megoldást, abban állítólag választható (?), hogy flash-ből, vagy máshonnan játsza-e le.)
Aktív témák
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest