Hirdetés
Aktív témák
-
RBJ
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
unity felület hasonló a netbook edition ban találhatóhóz?
Hát valamiért nekem nem fekszik. nekem ne mondja senki, hogy oda belehet zsufolni a parancsikonokat , mappákat úgy valakinek bejöjjön. görgethető stb de szerintem nem az igazi. /saját vélemény/
Mondjuk 2 hete linux ozok és elég volt az ubit megszokni de most már tudom mi hol merre nagyjából és teljesen logikus az egész. hát nehezen fogok váltani az biztos . de jó ideig maradok 10.10 nél.
tényleg elég gáz, hogy a panel helyett van a docky úgymond. pl ha futtatok valamit és letenném a tálcára akkor nem látja az ember ,hogy megyen az alkalmazás.
docky szerintem arra jó, hogy a parancsikonok, mappák rendezeten, vizuálisan csicsásan legyen a gépen. de , hogy panelt, vagy tálcát helyetesítsen az nonszensz.
de lehet én vagyok hülye mert mintha rémlene valami valamelyik dock kezelőnél mintha világított volna egy kis pötty az aktiv elem alatt.
Még egy kérdés van olyan az ubi nál mint a win 7 nél , hogy az aktiv alkalmazások ikonja jelenjen meg csak a panelon nem egy egész kiirásvalami? mert pl ha több alkalmazás futna a kövérsége miatt nem fér el.
Aktív témák
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Hegesztés topic
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Le Mans Ultimate
- Arc Raiders
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest