- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Objektívek topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Siriusb #32954 üzenetére
Én is remélem, hogy lesz előrelépés gyártói oldalról, gáz, hogy a legtöbben nem hajlandók nyitni a Linux felé, mert nem éri meg nekik ezzel foglalkoztatni embereket.
(Ki tudja, talán ennek hatására megindul a fejlődés. Amúgy ezen a Red Flag Linuxon olyat röhögtem (kínomban), főleg a vörös zászlót lengető pingvinen... )Pl. az Epson nyomtatódriverem is elég ratyi, persze Linuxhoz az sem hivatalos forrásból készült.
Érdekes módon viszont sok drivert alapból felismer, nincs külön drivertelepítési mizéria, mint vindóznál, erre példa a Bluetooth-os adapterem, meg a TP-Link WN821N USB-s wireless adapterem, amihez egyáltalán nem kellett szórakoznom külső driverekkel, ndiswrapperrel, stb.
Mondjuk esetemben ez az első, hogy egyáltalán nem sikerült semmilyen módszerrel életet lehelni a wireless cuccba, számomra egyelőre érthetetlen módon (nem tudom, milyen drivert pakoltak fel, akik a gépre előtelepített Ubuntut felrakták [amit aztán az upgrade-del sikerült elcseszerinteni]).Mindenesetre tényleg köszi, hogy segítettél.
Sk8erPeter
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest