Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
weinmaker
üzenetére
többféle beállítási lehetőség van, hogy melyik képernyő mit csinál, de az egyes funkciók kártyafüggőek...
azt amit irtam, hogy kiterjesztett asztalnál (amikor az egyik képernyőn csak háttér van) az alkalmazások húzkálhatóak a két képernyő között, azt kipróbáltad? nálam ilyenkor amit áthúztam, az következő induláskor ott jelent meg, ahol be lett zárva (bár csak egy-két lejátszót próbáltam, és nem is tetszett ez a fajta megoldás)...van egyébként egy olyan, hogy xinerama. elvileg ez egy több monitort kezelő x kiterjesztés, ha mással nem, talán ezzel sikerülne meghergelni amit szeretnél, csak valami jó leírást kellene róla találni...
viszont akárhogyan is lesz, azt nem árt tisztázni, hogy a topiclakók szívesen segítenek neked és bárkinek mindig, amikor tudnak. viszont ahhoz, hogy egyes komolyabb problémák megoldást nyerjenek, sokszor türelem, és esetleg hosszadalmas próbálkozás vezethet. szoval annak ellenére, hogy nem megy valami varázsütésre, ne ess kétségbe, mert sajnos az ilyen előfordul... sőt sajnos még az is, hogy esetleg valamire nincs megoldás amit szeretnél... (de jelzem, ez a probléma szerintem nem teljesen ilyen)
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC játékok egyben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest