Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Igen azt lehet.
konfar.dani: Minden rendszert el lehet rontani, ezt is. Én párszor elhasaltattam amikor ismerkedtem vele de az user error volt, olyanba turkáltam bele amibe nem kellett volna.
Nemrég volt valami gond egy egy gnomelook.org-ról leszedett csomaggal ami tartalmazott kártevőt de ahogy Vladi kolléga írta ez egy évben egyszer fordul elő. Ha a hivatalos tárolókból telepítesz szoftvert nem lesz bajod.
Rendszerkarbantartónak ajánlom az ubuntu-tweak-et, leszedi a régi kernel verziókat, a már feltelepített progik letöltött csomagjait stb. De ezt nem kötelező megtenni jól elvan a rendszer enélkül is.
Aktív témák
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest