Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Blu-ray lejátszók
Aktív témák
-
kovaax
őstag
Nekem sajnos a 9.10 néha fagy (REISUB megyen) egy Fujitsu Siemens Scenic n600-on (nem tudom tovább pontosítani a néhát, mert elég ritkán használom a gépet). Mindig az első 10 percben fagy meg, ha ezt kibírja, akkor fut szépen (mondjuk egy napnál tovább nem hagytam bekapcsolva sosem). Tippem szerint az X körül van valami bibi, mert már történtek érdekes dolgok (nyomot hagyott az egér, meg random egérkurzorom lett, vagy éppen lefagyott az X, de át tudtam menni szöveges konzolra), most a napokban megismert ppa-s frissítést feltoltam X-ileg, és azóta nem volt semmi. (Egy egész rövid ideig volt rajta 9.04 is, az sosem fagyott, de ez statisztikailag kétséges kijelentés, mert max 5 boot-ot élt meg.)
-
Még egyébként: szerver célokra inkább ajánlom a 8.04-et, ez ugyanis 5 évig támogatott kiadás, vagy várd meg a 10.04-et, az is ilyenfajta lesz.
MOD: még egy apróság. Ebben a threadben szépen kivesézik, körüljárják az apró rendszer építésének mikéntjét.
-
Nagytalp
senior tag
Az attól függ mennyire nyúlsz bele a rendszeredbe. Szerintem a stabilitását max kernel szinten lehet borítani. Fagyás nálam az utóbbi években stabil verzióval nem fordult elő.
A mostani rendszerem még béta korszakból frissített és maradt benne egy bug ami rendszerindításnál jelentkezik. Olyankor másik kernellel kell bootolnom
.De mint mondtam egy eddig is stabil rendszer piszkálás nélkül továbbra is stabil. Szerverre nagyon megbízható.
-
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Samsung kuponkunyeráló
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Napelem
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.