Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- "Aranyos" tápok huppantak le az FSP tervezőasztaláról
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Házimozi belépő szinten
- BIOS topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem Te nagyon félreértetted harry javaslatát, ezt írta, idézem: "hosszabb távon én a helyedben inkább angol nyelven kezdeném el tanulni." Ez nem személyed elleni kritika volt, nem is az angol nyelvtudásodat bírálta (szerintem Te így értetted), hanem csak annyit javasolt, hogy érdemes inkább először angolul megtanulgatni a menüpontok neveit, ráadásul szakmai fórumokon és a manualokban is szinte biztos, hogy inkább angolul fogod megtalálni a választ a kérdésedre, nem magyar nyelven. Ez egyébként még Windows esetén is sokszor így van.
Amúgy meg ne pánikolj mindenen, ha nem találod meg elsőre, amit szeretnél, mert épp azzal fogod a legjobban kiismerni az új oprendszeredet, ha sokat szívsz vele.
Ha saját magad találod meg a megoldást a kérdéseidre, akkor az tuti, hogy megmarad a fejedben, ha a kezedbe adják a kész megoldást, akkor nem biztos. Én is csak most kezdtem el tanulni az Ubuntut, mégsem árasztottam még el a topicot a hatmillió kérdésemmel. 
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- Gumi és felni topik
- "Aranyos" tápok huppantak le az FSP tervezőasztaláról
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha saját magad találod meg a megoldást a kérdéseidre, akkor az tuti, hogy megmarad a fejedben, ha a kezedbe adják a kész megoldást, akkor nem biztos. Én is csak most kezdtem el tanulni az Ubuntut, mégsem árasztottam még el a topicot a hatmillió kérdésemmel.