Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Ja ok

Mivel csak egy gmail-es címem van (avagy 1-2 másik sulis, amit átirányítok ide, és amúgy sem használok alapvetően), ezért de, böngészőből + van egy checkgmail progi, ami szépen figyeli. Régebben használtan klienst, de végül ezt találtam kényelmesebbnek. Nem fut háttérben levelezőprogi, az új levelekről így is értesülök, label meg filter segítségével szépen el tudom rendezni a leveleimet, csoportosítom, arról a csoportról kapok értesítőt, amelyikről szeretnék, téma szerint rendezve vannak a levelek, remek a spamszűrő, nagy tárhely, szóval nekem így kényelmesebb.
Ha több mail címem lenne, azokat is tudnám innen kezelni, mivel le lehet kérni más fiókok leveleit is, amiket szintén tudsz külön tárolni, és írni/válaszolni is tudsz úgy, hogy adott mailcímedről menjen a levél. Így nem kell több fiókba belépni, de még csak az sem, hogy egyáltalán böngésző legyen nyitva levél ellenőrzéséhez.
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 239 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest