Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Biztosan én értelmezem rosszul, de szvsz ha valaki készít egy linux alapú op.rendszert, benne mindenféle driverekkel, akkor elvárnám tőle, hogy ha frissülnek a becsomagolt driverek, akkor kövessék a frissítéseket a csomagjaikban. (jó, tudom: szuvenire nyihuhu...
)
Magyarán ha van egy Ubuntum, amibe becsomagolták a gyári nvidia drivert, akkor legyenek szívesek ők is frissíteni, ha az nvidia kiad egy új verziót. (mondjuk legalább akkor, ha valami biztonsági frissítést/hibajavítást publikál a gyártó)
Kicsit hülyén érzem magam, amikor egy komplett op.rendszer csomagjaiba bele kell szemetelnem, mert a javított drivereket már nem tudom egy apt-get distupgrade-del felrakni.
Aktív témák
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)