- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fujifilm X
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
válasz
upszilon #19206 üzenetére
Tesztelgettem azért még kicsit. Az előbb azért kapcsoltam ki leállítás nélkül, mert miután beállítottam a gyorsbillentyűs hangot, egyszer csak nem reagált se az egér kattintására, se a billentyűzetre. Hiába nyomtam meg a kikapcsoló gombot, arra sem reagált, ezért hosszan nyomtam, hogy kilőjem. Ezután újraindítás után már az ellenőrzést elkezdte, de nem futott le, viszont Live rendszerrel ellenőrizve jó lett.
Most csináltam egy olyat is, hogy kivettem az aksit üzem közben, és bekapcs után simán lefutott, elég gyorsan az ellenőrzés és már állt is fel a rendszer.
Adatvesztés ilyenkor lehet, de ritkán fordul elő ilyesmi eset.
Tartom valószínűleg, hogy Ext4-el is megesett volna ez a történet ugyanígy, ha lebutítva használom.
Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen alaplapot vegyek?
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Crucial 240GB SSD eladó
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest