Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Bikkrom

senior tag

válasz Vladi #16955 üzenetére

Kössz megpróbálom. Nem keversz senkivel, és igen megmondtad előre. :C Ati tulaj vagyok és a sokadik driver az ami úgy ahogy működik a 9.4. De próbáltam már 9.4-től 9.8-ig mindent és 9.4 alatt is a sh4d0wtól kapott linkkel. Hát vegyes érzéseim vannak a Linuxxal kapcsolatban, egyfelől az alap elgondolásban nincs probléma, de lehet valami bármennyire is nyílt és ingyenes ha az Ati, Microsoft stb keresztbetesznek neki. Lásd Ati gondot kb minden 2. tulajnál. GnomeBaker ma cseszett el nekem 2 CD-t, elkezdtem ISO-t írni Tools/CD kép írása, mire elkezdtem írni a második CD-t szólt öcsém, hogy se xp se vista se Ubuntu nem lát semmit az első CD-n és le van zárva... :W A második cd is így járt. :W VLC, Mplayer rendszeresen kifagy valszeg ati miatt, mert ugyan úgy villog. HD minőségű videók mellett minden player lassú, valszeg ez is Ati gond. Hát elég vegyes érzéseim vannak, lehet mindenre van megoldás de kicsit idegel már, hogy nekem kell ezeket megoldani... Azért még marad az Ubuntu, elég elszánt ember vagyok nem adom fel. Hátha később beleszeretek. :DD

törölt tag

válasz Vladi #16955 üzenetére

hogy utalom ezt mondani h 'ugye mondtam' ! :D

morfologus: az sem rossz, ha beteszed a felhasznalot a root group-ba, az megy gui-val is es le van tudva a gond.

Aktív témák