- OLED TV topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Kössz megpróbálom. Nem keversz senkivel, és igen megmondtad előre.
Ati tulaj vagyok és a sokadik driver az ami úgy ahogy működik a 9.4. De próbáltam már 9.4-től 9.8-ig mindent és 9.4 alatt is a sh4d0wtól kapott linkkel. Hát vegyes érzéseim vannak a Linuxxal kapcsolatban, egyfelől az alap elgondolásban nincs probléma, de lehet valami bármennyire is nyílt és ingyenes ha az Ati, Microsoft stb keresztbetesznek neki. Lásd Ati gondot kb minden 2. tulajnál. GnomeBaker ma cseszett el nekem 2 CD-t, elkezdtem ISO-t írni Tools/CD kép írása, mire elkezdtem írni a második CD-t szólt öcsém, hogy se xp se vista se Ubuntu nem lát semmit az első CD-n és le van zárva...
A második cd is így járt.
VLC, Mplayer rendszeresen kifagy valszeg ati miatt, mert ugyan úgy villog. HD minőségű videók mellett minden player lassú, valszeg ez is Ati gond. Hát elég vegyes érzéseim vannak, lehet mindenre van megoldás de kicsit idegel már, hogy nekem kell ezeket megoldani... Azért még marad az Ubuntu, elég elszánt ember vagyok nem adom fel. Hátha később beleszeretek.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- OLED TV topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Assetto Corsa EVO
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest