- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Kössz megpróbálom. Nem keversz senkivel, és igen megmondtad előre.
Ati tulaj vagyok és a sokadik driver az ami úgy ahogy működik a 9.4. De próbáltam már 9.4-től 9.8-ig mindent és 9.4 alatt is a sh4d0wtól kapott linkkel. Hát vegyes érzéseim vannak a Linuxxal kapcsolatban, egyfelől az alap elgondolásban nincs probléma, de lehet valami bármennyire is nyílt és ingyenes ha az Ati, Microsoft stb keresztbetesznek neki. Lásd Ati gondot kb minden 2. tulajnál. GnomeBaker ma cseszett el nekem 2 CD-t, elkezdtem ISO-t írni Tools/CD kép írása, mire elkezdtem írni a második CD-t szólt öcsém, hogy se xp se vista se Ubuntu nem lát semmit az első CD-n és le van zárva...
A második cd is így járt.
VLC, Mplayer rendszeresen kifagy valszeg ati miatt, mert ugyan úgy villog. HD minőségű videók mellett minden player lassú, valszeg ez is Ati gond. Hát elég vegyes érzéseim vannak, lehet mindenre van megoldás de kicsit idegel már, hogy nekem kell ezeket megoldani... Azért még marad az Ubuntu, elég elszánt ember vagyok nem adom fel. Hátha később beleszeretek. 
Aktív témák
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ati tulaj vagyok és a sokadik driver az ami úgy ahogy működik a 9.4. De próbáltam már 9.4-től 9.8-ig mindent és 9.4 alatt is a sh4d0wtól kapott linkkel. Hát vegyes érzéseim vannak a Linuxxal kapcsolatban, egyfelől az alap elgondolásban nincs probléma, de lehet valami bármennyire is nyílt és ingyenes ha az Ati, Microsoft stb keresztbetesznek neki. Lásd Ati gondot kb minden 2. tulajnál. GnomeBaker ma cseszett el nekem 2 CD-t, elkezdtem ISO-t írni Tools/CD kép írása, mire elkezdtem írni a második CD-t szólt öcsém, hogy se xp se vista se Ubuntu nem lát semmit az első CD-n és le van zárva...
A második cd is így járt.