- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Autós kamerák
- HTPC (házimozi PC) topik
Aktív témák
-
gyurman
tag
Kedves W500!
Valóban nehezen érthető a problémád. Küldenél egy képernyőfotót?
S amúgy a saját gépedre kell telepítened az előírt szoftvert?
S mit ajánl az ottani rendszergazda? Kbubuntu? Vagy mindegy milyen linux, csak KDE legyen rajta? Vagy KDE 4 legyen rajta?
Miért ragaszkodnak ehhez? Ez alá fejlesztetek, vagy ez valahogy központilag managelhető mint a windozok?
Gnomeben is lehet futtatni KDE progikat. Az nem elég nekik? Vagy nézegetik az asztalod?
Én pl már azért le lettem cseszve egy helyen, hogy a lopott MS office helyett open officeben számolgattam.
Szóval azért örülhetsz, hogy tákolhatod kedved szerint a rendszert. Szerintem.
Szerinted rosszul látom? Akár egy sör vagy bor mellett erre már kíváncsi vagyok. -
dr_strange
senior tag
Nem egeszen ertem a gondolatmenetet.
"Amúgy nem lenne rossz a KDE, ha nem mindennek más neve lenne, mint egy bármilyen oprendszerben."
A KDE nem oprendszer, desktop kornyezet."Gondolok itt arra, hogy a hang alatt minden van, csak pl. ilyen nem, hogy ikon kiválasztás,"
Ezt sem ertem, hogy jon a hanghoz az ikon kivalasztas?
"nekem egy nem szar gépem van egy ThinkPad T61 lehet mondani, hogy kompatibilis volt mindennel amit rátelepítettem:
Fedora Core
Mandrake 2008
OpenSUSE11
Ubuntu 8.04
Windows XP
Windows VistaMindennel működnek a nyorsbillentyűk, és nem kell varázsolni hozzá. Szóval, ha egy ThinkPad-el nem kompatibilis akkor mivel az???"
Feltehetoleg a fentieken nem 4.2-es beta allapotu KDE-t hasznaltal DE-nek?
"Nem baj, hogy ezt kell használnom,"
Kell? Linux is about choice. Visszaallhatsz a stabil, kiforrott, megbizhato 3-as sorozatu KDE-re. Vagy attrehtesz GNOME-ra, xfce-re, vagy a negyvenketmillio ablakkezelo valamelyikere.
"ha 8 oprendszerben hasonlóan kell beállítani valamit, akkor itt miért gyökeresen máshogy"
merthogy ez uj koncepcio, uj felepites, mittudomen; akinek megtetszik, ennel marad; aki nem, valt, ilyen egyszeru
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- Gitáros topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest