Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Nkboy

senior tag

válasz W500 #12374 üzenetére

Most akkor végül is melyik KDE verziót használod?
    Mert a leírtak alapján, ezek a hibák a KDE 4.0.x és a KDE 4.1.x verziókban fordultak elő Nálam is. A KDE 4.1.3 már elég megbízható volt.

• gyurman

tag

Kedves W500!
    Valóban nehezen érthető a problémád. Küldenél egy képernyőfotót?
    S amúgy a saját gépedre kell telepítened az előírt szoftvert?
    S mit ajánl az ottani rendszergazda? Kbubuntu? Vagy mindegy milyen linux, csak KDE legyen rajta? Vagy KDE 4 legyen rajta?
    Miért ragaszkodnak ehhez? Ez alá fejlesztetek, vagy ez valahogy központilag managelhető mint a windozok?
    Gnomeben is lehet futtatni KDE progikat. Az nem elég nekik? Vagy nézegetik az asztalod?
    Én pl már azért le lettem cseszve egy helyen, hogy a lopott MS office helyett open officeben számolgattam.
    Szóval azért örülhetsz, hogy tákolhatod kedved szerint a rendszert. Szerintem.
    Szerinted rosszul látom? Akár egy sör vagy bor mellett erre már kíváncsi vagyok. :D

• dr_strange

senior tag

Nem egeszen ertem a gondolatmenetet.

"Amúgy nem lenne rossz a KDE, ha nem mindennek más neve lenne, mint egy bármilyen oprendszerben."
    A KDE nem oprendszer, desktop kornyezet.

"Gondolok itt arra, hogy a hang alatt minden van, csak pl. ilyen nem, hogy ikon kiválasztás,"

Ezt sem ertem, hogy jon a hanghoz az ikon kivalasztas?

"nekem egy nem szar gépem van egy ThinkPad T61 lehet mondani, hogy kompatibilis volt mindennel amit rátelepítettem:
    Fedora Core
    Mandrake 2008
    OpenSUSE11
    Ubuntu 8.04
    Windows XP
    Windows Vista

Mindennel működnek a nyorsbillentyűk, és nem kell varázsolni hozzá. Szóval, ha egy ThinkPad-el nem kompatibilis akkor mivel az???"

Feltehetoleg a fentieken nem 4.2-es beta allapotu KDE-t hasznaltal DE-nek?

"Nem baj, hogy ezt kell használnom,"

Kell? Linux is about choice. Visszaallhatsz a stabil, kiforrott, megbizhato 3-as sorozatu KDE-re. Vagy attrehtesz GNOME-ra, xfce-re, vagy a negyvenketmillio ablakkezelo valamelyikere.

"ha 8 oprendszerben hasonlóan kell beállítani valamit, akkor itt miért gyökeresen máshogy"

merthogy ez uj koncepcio, uj felepites, mittudomen; akinek megtetszik, ennel marad; aki nem, valt, ilyen egyszeru

Aktív témák