Hirdetés
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Kephamos
üzenetére
Hozzáteszem, én telepítettem újra Linuxot úgy, hogy gyakorlatilag mindenem megmaradt, csak a megfelelő programokat kellett újból feltenni és pl. a videokártyát megfelelően beállítani. Igaz, ez Mandriva, de teljesen lényegtelen. Ennyit akár ki is bír az ember félévente.
(Egyébként azért választottam az újratelepítést, mert egy csomó felesleges programot feltettem, és nem akartam elszórakozni azzal, hogy külön-külön mindent eltávolítok.)
Szóval nagyon egyszerűen, minimális erőfeszítéssel visszakaptam az előtte működő rendszerem, az egyéni beállítások megőrzésével.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest