Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ballington
addikt
na tehát:
feltelepítettem először az amd oldalán találhatoó drivert, amit még Vladi linkelt be.
ezzel bejelentkezés után fehér képernyő fogadott. ctrl+alt+backspace-el újraindítottam a nemtom mit (talán az X-et?), akkor gnome csökkentett módban újra be tudtam jelentkezni. ekkor sikereresen leszedtem az amd-s drivert, ez után már rendesen be bejelentkezett.
ekkor gondoltam, hogy mi lenne, ha megpróbálnám ezt a zárt meghajtó engedélyezését. leszedett hozzá egy drivert, újraindítom, elindul az ubi.
terminálba: glxinfo |grep direct -> és láss csodát, direct rendering-re yes-t ír.
most ez akkor azt jelenti, hogy van 3d?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest