- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Tv
senior tag
Szevasztok! Olyan gondom lenne, hogy a linux (Ubuntu 7.04) altt eltűntek az Ntfs partíciók. Mostanában ritkán használom a linuxot, tegnap elindítottam, és látom hogy nincsenek sehol.
Az érdekes az, hogy semmit nem csináltam vele. Lehet hogy valamelyik frissítés csinálta
Nah mindegy én nemigazán értek hozzá, úgyvoltam vele, hogy majd újra rakom. Bootolnám az xp-t, indul is, de baromi lassan
. "Az személyes beállításai" résznél álldogál majdnem egy percet, aztán bejön a háttérkép és ott is várni kell jócskán, hogy bejöjjön ek az ikonok meg minden
És azóta több indításnál ugyanez van. Mi a fene baja lehet? Az Ubuntu régebben is eljátszotta már hogy egy ideig ment gond nélkül, aztán nem használtam pár hétig, utána meg minden kínja volt mikor indítottam. Lehet hogy a frissítéseket, amiket magától ajánl fel, kéne hanyagolni, és csak azt feltenni, amire tényleg szükség van?
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Jön a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 2, benne az MGS4-gyel is
- VGA kibeszélő offtopik
- Raspberry Pi
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. "Az személyes beállításai" résznél álldogál majdnem egy percet, aztán bejön a háttérkép és ott is várni kell jócskán, hogy bejöjjön ek az ikonok meg minden