Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
Sziasztok!
Használtam a fórumkeresőt, de választ nem találtam a kérdésemre (viszont más is kérdezte).
A (K)ubuntuban megoldott a két videókártyás laptopok esetén a VGA-k kezelése, váltás közöttük?
Win7-et használok, de próbaképpen telepítenék Kubuntut. Ubuntu már volt fent többször 1-2 hónapra, de igazán sose használtam, mert voltak bosszantó hibák. De akkor még nem ez a laptopom volt. Illetve most megvárom a 12.04-et, azt tenném fel, egyelőre Win7 mellé.
Az az elvárásom, hogy a hardver képességeit ki tudjam használni a Linuxszal is. Tudjak váltani a grafikus kártyák között, működjön a 3d-s gyorsítás,működjön az intel SpeedStep (Core i5-ös laptop), és képes legyen hosszú üzemidőre is, ha úgy használom. (Meg mondjuk működjenek a laptopos gyorsgombok, működjön az áramfelvétel-mérő, stb.) Ja, és kezelje értelmesen, ha 2 képernyőt használok. (Régen pl. mindig az volt, hogy csak a külső monitort engedélyeztem. Viszont néhány perc tétlenség után lezárt az asztal, feloldás után meg ismét két monitort használt, elfelejtette a beállítást...)Laptop: HP ProBook, Core i5 processzor, 8 GB RAM, Ati + intel VGA. Másnak van tapasztalata ilyen vagy ehhez hasonló géppel? Ja, és 64 biteset tennék fel.
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Micro Four Thirds
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD FX
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest