Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Home/Nest
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
Aktív témák
-
blaces
tag
Sziasztok!
(Azért írok ide, mert anno ezzel kapcsiban is itt kérdeztem, ellnézést érte, ha nem találtam el a fórumot)
Fontos lenne nagyon!
Windows XP, és Kubuntu volt egymás mellett egy winyon (két particion) Oprendszerek, anno azt javasolták itt, hogy a Grub-ot tegyem fel, ami "menedzseli" a két Oprendszerbe való bejelentkezést.
Nos letöröltem a Kubuntut és formáztam a particiot, nekem anno azt mondták, hogy akkor le is megy a Grub, de most itt van a gépen
és azt írja ki, hogy Error 22 

kéne a gép az xp fonti sulis doksik vannak rajta, Ha tudom, hogy ez a Linux bosszúja, akkor meghagytam volna... Késő bánat 
Segítsetek ha tudtok, nem tudom használni a gépet, vagy hogy töröljem le a Grubot.Köszönettel: Blaces

Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és azt írja ki, hogy Error 22