- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
Pano
veterán
Sziasztok!
Már egyszer megköszöntem, de újra szeretném az eddigi segítségeket. Sajnos a problémát a felajánlott megoldásokkal sem sikerült áthidalni.
Feldobtam az Ubuntu 10.4 LTS verziót és ez csodálatosan működik, nem lassú és az "effektek", HD videók is remekül mennek a kártyám zárt meghajtójának hiányában is.
Most, hogy van viszonyítási alapom, bátran tudom kijelenteni, hogy az Unity teljesítménye tényleg eléggé kifogásolható.
Hihetetlen, hogy mennyire érződik a teljesítmény különbség, nem tudom mit rontottak el ennyire :S
Szerintetek lesz lehetőség a későbbiekben ezt a felületet választani az Unity helyett? Vagy lesz az, hogy ha más kell akkor Xubuntu?Lenne egy kérdésem még, amiben a segítségeteket szeretném kérni.
Olyan problémám akadt, hogy az Emphaty nem jelentkezik be az MSN fiókomba. Csak kapcsolódik, kapcsolódik, kapcsolódik és nem történik semmi. Ez a gond megvolt az új esetében is, viszont ott update segített. Van erre valami megoldás?Valamint valahol be lehet állítani, hogy az új ablakok a képernyő közepén és ne a bal felső sarokba nyíljanak?
Előre is köszi a válaszokat.
Pano
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Honor profi iPhone másolásban
- E-roller topik
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24ML600SP Monitor Full HD LED IPS / 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz !
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest