Hirdetés
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Monitor hiba topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
sziasztok!
a mai PH!TV-ben látott netbookon volt 1 kubuntu és megtetszett, ugyanis eddig ódzkodtam a parancssoros linuxoktól, ez meg már grafikus...
nem nagyon találtam infót arról, hogy mekkora partíció kéne neki... van 1 40 gigás win7 partícióm, ezt szedném kettőbe, amíg kipróbálom ezt a rendszert. a win7nek hagynék minimális 25 gigát. elfut a kubuntu 15 gigás partíción?
a dell honlapján csak win7hez és vistához vannak driverek. mennyire fontosak 1 átlagos felhasználáshoz a driverek ezen az OS-en?
amd athlon ii p320, ati radeon hd4250nem vagyok nagy játékos, de néha muszáj játszani is ugyebár... az állandó játékom a toca race driver 3. fut a játék? tapasztalatok? (ide azért már szükséges minimum 1 vga driver)
szoftverezettség: flash. ugyebár ki akarják söpörni a piacról, de addig is kell... jó-e? ugyan itt is van előre telepített böngésző, amit természetesen ki is próbálok (ha minden elvárásomat kielégíti a rendszer), de megszoktam az opera gyorsgombjait és egérmozdulatait, skineit és a többit
kérdés, hogy jól tudom-e, hogy van linuxra is opera? VLC, skype, win-es PS elmegy ezen?bocsánat a sok kérdésért, de megtetszett, hogy nem parancssoros az OS és a egszokott grafikus irányítás lehetséges. és öröm, hogy végre találtam a win eldobására 1 eddig alkalmasnak vélt rendszert
(OSX nem vonz)
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Xiaomi 15 12/256GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kérdés, hogy jól tudom-e, hogy van linuxra is opera? VLC, skype, win-es PS elmegy ezen?