- NVIDIA® driverek topikja
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Androidos tablet topic
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
MacCaine
üzenetére
Köszi a választ, átnézem.
Bár az angolom gyenge, de ha valami nem tiszta, majd kérdezek
aag
"Nekem az, hogy nem szabad vele foglalkozni. Csak az idejét pazarolja az ember."Ez kicsit durva volt, mégis egyet kell értsek veled.
Ráadásul mint említettem én még nagyon kezdő vagyok Linux felhasználóként a kb 2,5 hónapommal, de Live-ként kipróbáltam a 11.04 -et és a 11.10 -et is, de ez utóbbi nem győzött meg. A 10.04LTS-t nem próbáltam, de a 11.10-ben nagyon sok minden nem ment magától, ami a 11.04-ben klappolt minden varázslat nélkül. Úgyhogy az első dolgom volt a végleges telepítés után kikapcsolni, hogy az újabb verziókat felajánlja. Majd én felrakom, ha már kiteszteltem live-ban és azt hozza amit szeretnék.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Orionix 32 GB (2 x16 GB) DDR4 3600MHz CL18 ram kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest