Hirdetés
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
róland
üzenetére
mivel ilyen nyomtatóm nincs, csak bökni tudok. ha nyomtatás-másolás-szkennelés az igény, akkor én a photosmart B010a multifunkcit nézegetném hp fronton. színenként cserélhető benne a tintapatron, ami meg tudja hálálni magát, hplip szerint támogatott. hangsúlyozom, hogy tapasztalatom nincs ezzel az eszközzel, sem az epsonokkal. ha van linuxos driver ahhoz az eszközhöz, ami neked szimpatikus, akkor azt vedd. persze vétel előtt egy gyors guglizás sosem árt...
szerk: annyit elfelejtettem írni, hogy maga a hp márka nekem sem a szívem csücske, szóval csak linux támogatás miatt hívtam fel rá a figyelmed, mert hogy arra azért valamelyest odafigyel.
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple Watch SE3 2025 40MM Starlight 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest