- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Analóg fényképezés
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
Aktív témák
-
PuMbA
titán
Nekem csak az a furcsa, hogy volt régen a GNOME2 és tökéletesen ment. Kattintottál és egyből megjelent a menü stb. Mivel gyenge VGA-m van aztán mentem a Unity 2D-re. Ahhoz képest, hogy mennyire mondták, hogy gyengébb gépekre ez való, hát nálam majdnem olyan lassú volt, mint a Unity 3D (tiszta telepítésű rendszer volt). Kattintottam és minden iszonyat lassan jött be, ablakműveletek nagyon lassúak. Most KDE volt, elsőre jónak tűnt (szintén tiszta telepítés), de például a "start menü"-szerű valamiben mi az, hogy ha belemegyek egy menüpontba akkor szaggatva scrollozódik be az animáció és mutatja az almenüket. Meg ha minimalizálok, átméretezek és szaggat minden. Egy 700Mhz-es Celeronnal vaj simán ment a WinME-ben mindez. 2011-ben meg egy 2 magos gép már nem elég egy alap desktop folyamatos futásához? Én nem tudom, hogy ezt valami viccnek szánják-e. Vagy ennyire a 3D-s cuccokkal foglalkoznak?
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gumi és felni topik
- BMW topik
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest