Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- VR topik
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
viw
aktív tag
olyan megoldást keresek (ubi11.10), amivel az összes feltelepített alkalmazást le tudom menteni egy listába, amimből vissza is lehet majd állítani azokat. tehát nem magát az appot vagy annak a beállításait akarom lementeni.
neten eddíg ezt találtam.: Create a Backup List of All Installed Softwares Under Debian / Ubuntu Linuxha a deja-dup tud ilyet akkor nem találtam meg,h..
ill. azért fontos,h. a beállítás ne maradjon meg, mert ha elrontok valamit, akkor azt általában nem tudom megjavítani - kezdő vagyok - és egyszerűbb elölről kezdenem a dolgot...ha tudok más megoldást, örömmel vennem. köszi
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Falchion Ace HFX Magnetic FR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest