Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
nos, lementeni lehet velük, illetve közvetlenül átmásolni is lehet
Sajnos nem! Elsőre még elfogadtam, hogy tippelsz, de most miért írod megint le, amikor nemigaz?

Tudodmit? Hagyjuk már ezt az egészet a csodába! Erőlködés ez. Amit nem tudok linux alatt, azt windowszban csinálom. Ennyi. Nem is tudom miért erőltettem a dolgot. Legközelebb 3 percnél többet nem szánok rá. Ha nem megy, egyből át windowszba, két kattintás és kész.
Csak tudod ezek a dolgok erősen alap dolgok, mégsem lehetett megcsinálni őket linuxban. Miért a csili-vilit fejlesztik? Unity, meg ilyen szarok?, amikor alapvető hiányosságok vannak? Először azokat kellene felszámolni szerintem. Aztán lehetne a díszítéssel babrálni. Vagy talán még akkor sem. A múltkor leírtam ide 4 dolgot. Azóta sem jött rá megoldás, Sem itt, sem az ubuntu.hu-n. Pedig adott esetben, sokakat érinthet és mindegyik miatt át kényszerül az ember a windowszba. Ezek sajnos tények, amire aztán itt rendre nem megoldás jön, hanem gúnyolódás, fenyegetés, hogy ki leszek tiltva, meg ilyesmi. Nemjól van ez így, dehát ilyen a világ.

Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest