Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Raspberry Pi
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- OLED TV topic
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Hű, köszönöm, a felhasználóneves tippet. Is
Bár úgy rémlik, hogy próbáltam kicsivel is, ebben nem vagyok biztos. A kártyát letiltottam tegnap, úgy sem sikerült. Egy elég lassú pen van beadva neki, habár nem hiszem, hogy ez probléma lehet, azért ma kipróbálom a Flashvoyagerrel is. Kártyát megnézem megint BIOSban, és csekkolom a felh. nevet. Ha ezek után se lesz jó, akkor nem én vagyok a Linux kedvence
Este jelentkezem, köszönöm szépen a segítséged, és ntomkának is 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár úgy rémlik, hogy próbáltam kicsivel is, ebben nem vagyok biztos. A kártyát letiltottam tegnap, úgy sem sikerült. Egy elég lassú pen van beadva neki, habár nem hiszem, hogy ez probléma lehet, azért ma kipróbálom a Flashvoyagerrel is. Kártyát megnézem megint BIOSban, és csekkolom a felh. nevet. Ha ezek után se lesz jó, akkor nem én vagyok a Linux kedvence