- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Analóg fényképezés
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- OLED TV topic
Aktív témák
-
duo
addikt
üdv fórumtársak. segítség kellene. elkezdtem optimalizálgatni rendszerem az apt-build-del. kisebb csomagokat (firefox) már megtettem. viszont a kernel-image újraforgatása az gáz. először is több mint 5 óráig tartott és még folytatta volna de betelt a partíció. ami nem kicsi mert egy 23 gigás partíción van az ubi. és ebből még 9,5 giga szabad volt. mondom: elég lesz ez... AHAN. no disk space hibaüzivel állt le. és egyébként sem volt tiszta számomra: mintha egymás után forgatott volna vagy 5 vagy 6 kernelt. értsd láttam ahogy fordul a bzImage aztán a modulok aztán bepakolja őket a helyükre ééés előről. mi lehet ez? miért kell ennyi hely egy rohadvány kernelnek? hun van a szabó bakter?

tapasztalatokat tippeket szeretnék kérni.
-----------------
azon tanakodom vajon rosszul állítottam esetleg be valamit az apt-build.confban (azóta megadtam a home-omban két könyvtárat. ott van 37Gb. free)
egyébiránt mindent úgy állítottem be ahogy dokumentációban olvastam. 2x is ellenőríztem
-----------------
AMD rendszeren gutsy van fent.
-----------------
szíves segítséget előre is köszönöm.duo
Aktív témák
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest