Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Aktív témák
-
duo
addikt
üdv fórumtársak. segítség kellene. elkezdtem optimalizálgatni rendszerem az apt-build-del. kisebb csomagokat (firefox) már megtettem. viszont a kernel-image újraforgatása az gáz. először is több mint 5 óráig tartott és még folytatta volna de betelt a partíció. ami nem kicsi mert egy 23 gigás partíción van az ubi. és ebből még 9,5 giga szabad volt. mondom: elég lesz ez... AHAN. no disk space hibaüzivel állt le. és egyébként sem volt tiszta számomra: mintha egymás után forgatott volna vagy 5 vagy 6 kernelt. értsd láttam ahogy fordul a bzImage aztán a modulok aztán bepakolja őket a helyükre ééés előről. mi lehet ez? miért kell ennyi hely egy rohadvány kernelnek? hun van a szabó bakter?

tapasztalatokat tippeket szeretnék kérni.
-----------------
azon tanakodom vajon rosszul állítottam esetleg be valamit az apt-build.confban (azóta megadtam a home-omban két könyvtárat. ott van 37Gb. free)
egyébiránt mindent úgy állítottem be ahogy dokumentációban olvastam. 2x is ellenőríztem
-----------------
AMD rendszeren gutsy van fent.
-----------------
szíves segítséget előre is köszönöm.duo
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest