Hirdetés
Aktív témák
-
duo
addikt
üdv fórumtársak. segítség kellene. elkezdtem optimalizálgatni rendszerem az apt-build-del. kisebb csomagokat (firefox) már megtettem. viszont a kernel-image újraforgatása az gáz. először is több mint 5 óráig tartott és még folytatta volna de betelt a partíció. ami nem kicsi mert egy 23 gigás partíción van az ubi. és ebből még 9,5 giga szabad volt. mondom: elég lesz ez... AHAN. no disk space hibaüzivel állt le. és egyébként sem volt tiszta számomra: mintha egymás után forgatott volna vagy 5 vagy 6 kernelt. értsd láttam ahogy fordul a bzImage aztán a modulok aztán bepakolja őket a helyükre ééés előről. mi lehet ez? miért kell ennyi hely egy rohadvány kernelnek? hun van a szabó bakter?

tapasztalatokat tippeket szeretnék kérni.
-----------------
azon tanakodom vajon rosszul állítottam esetleg be valamit az apt-build.confban (azóta megadtam a home-omban két könyvtárat. ott van 37Gb. free)
egyébiránt mindent úgy állítottem be ahogy dokumentációban olvastam. 2x is ellenőríztem
-----------------
AMD rendszeren gutsy van fent.
-----------------
szíves segítséget előre is köszönöm.duo
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest